Kebijakan Privasi

Sing kita

Alamat situs web kita yaiku: https://www.imupc.com.

Privasi sampeyan penting banget kanggo kita. Dadi, kita wis ngembangake kebijakan iki supaya sampeyan bisa ngerti cara kita ngumpulake, nggunakake, komunikasi lan nyampekno lan nggawe informasi pribadhi. Ing ngisor iki njlentrehake Kebijakan Privasi kita.

  • Sadurunge utawa ing wektu ngumpulake informasi pribadhi, kita bakal ngenali tujuan kanggo informasi sing dikumpulake.
  • Kita bakal ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi kanthi adil kanggo netepake tujuan kasebut sing ditemtokake dening kita lan kanggo tujuan sing kompatibel liyane, kajaba kita entuk idin saka wong sing nduweni utawa minangka dibutuhake dening hukum.
  • Kita mung bakal nyimpen informasi pribadhi anggere perlu kanggo pangujan tujuan kasebut.
  • Kita bakal ngumpulake informasi pribadhi kanthi cara sing sah lan adil, lan, manawa cocok, kanthi kawruh utawa idin saka wong sing nduweni.
  • Data pribadhi kudu cocog karo tujuan sing arep digunakake, lan, supaya bisa kanggo tujuan kasebut, kudu akurat, lengkap, lan anyar.
  • Kita bakal ngreksa informasi pribadhi kanthi njaga keamanan utawa keamanan, supaya ora nyandhang, nyolong, nyegah, nyalin, nggunakake, utawa modifikasi.
  • Kita bakal nggawe kasedhiya kanggo informasi pelanggan babagan kabijakan lan praktik kita sing ana hubungane karo manajemen informasi pribadhi.

 

Data pribadhi apa sing dikumpulake lan apa sing dikumpulake

 

komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs iki, kita ngumpulake data sing dituduhake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senin agen browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng yen sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

 

media

Yen ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar karo data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak sembarang data lokasi saka gambar ing situs web.

 

Wangun kontak

 

Cookies

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen sampeyan duwe akun lan sampeyan mlebu menyang situs iki, kita bakal ngeset cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar sampeyan. Kothak mlebu log suwene rong dina, lan cookie pilihan layar suwene setaun. Yen sampeyan milih "Elingi Aku", login sampeyan bakal tetep rong minggu. Yen sampeyan ora metu saka akun sampeyan, cookie login bakal dicopot.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID post artikel sing mung disunting. Sampeyan kadaluwarsa sawise dina 1.

 

Isi tertahan saka situs web liyane

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

 

Analytics

 

Sapa sing kita bareng karo data sampeyan

 

Suwene kita tetep data

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndaftar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadhi ing sembarang wektu (kajaba padha ora bisa ngganti jeneng panganggo). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan nyunting informasi kasebut.

 

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun nampa file sing dièkspor ing data pribadhi sing bakal ditindakake, kalebu data sing diwenehake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuwun supaya sampeyan mbusak data pribadhi sing dianakake babagan sampeyan. Iki ora kalebu data manawa diwajibake kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

 

 

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×