Yen sampeyan pengin dhaptar produk anyar ing Amazon lan sampeyan butuh kode UPC / EAN minangka ID produk kanggo Amazon, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Kode UPC digunakake dening Amazon kanggo ngenali produk ing basis data, lan yen sampeyan nambah dhaptar unik, sampeyan butuh kode UPC sing unik. Elinga yen saben item unik butuh unik Kode UPC kanggo Amazon, Tuladhane:
- Yen sampeyan lagi nggawe T-Shirt, saben warna unik mbutuhake sing unik Barcode UPC. Yen sampeyan didol 20 Ireng, 20 Putih, lan 20 Hijau, sampeyan mung butuh 3 kode UPC unik kanggo Amazon, 1 kanggo saben Warna sing unik.

Kabeh barkod UPC lan EAN sing kita adol ing IMUPC bakal digunakake ing Amazon! Inlcuding Amazon AS, Amazon UK, Amazon India, Amazon Japan, Amazon FR, Amazon DE, Amazon AU lan sapanunggalane!

amazon-barcode-guide

Carane nggawe listing ing Amazon karo UPC

Kanggo miwiti nggunakake kode UPC, sampeyan butuh akun Amazon Merchant sing ngidini sampeyan nambah produk anyar menyang katalog Amazon (akun Pro Seller). Sawise sampeyan mlebu akun, klik ing tab Inventaris (utawa Tab Katalog) ing pandhu arah kiwa ndhuwur, klik "Tambah Produk"

nggawé produk Amazon step1

Gulung mudhun dicithak menyang bagean "Dhaftar produk anyar" banjur klik ing "Nggawe dhaptar Product New".

Amazon-sell-your-item2

Sawise ngeklik kaca kasebut, sampeyan bakal dituju menyang kaca kanggo milih kategori produk sampeyan, sing bakal dipilih gumantung karo produk sing sampeyan adol. Sampeyan bisa nelusuri kategori utawa nelusuri kategori:

nggawe produk ing Amazon karo upc

Sawise kategori dipilih, sampeyan bakal dijaluk Jeneng Produk, Produsen, ID produk ing Amazon kaca dhaptar. Iki minangka tab "Info Vital". Ing sisih ngisor tab info penting ana kolom sing dibutuhake diarani "ID Produk", sing kudu dibutuhake Amazon UPC utawa EAN sing sampeyan tuku saka kita.

adol produk ing Amazon karo upclab's upcab

Sampeyan pengin mbukak kabeh tab lan ngisi informasi sing dibutuhake ing saben tab, uga informasi liyane sing bisa diwenehake. Elinga yen sampeyan bisa nyimpen pangowahan lan mengko bali lan sunting yen kabeh kolom sing dibutuhake diisi. Cathetan: Priksa manawa sampeyan wis ngisi informasi sing dibutuhake ing KABEH tab, yen ora bisa ngirim dhaptar.

Sing kabeh sampeyan kudu nggawe dhaptar produk anyar ing Amazon! Yen sampeyan pengin dhaptar barang sing luwih unik, sampeyan bakal luwih unik Kode UPC Amazon. Kita nawakake diskon kanthi jumlah luwih akeh. Elinga yen saben UPC mung bisa digunakake kanggo 1 produk unik. Sawise nggunakake UPC, ora bisa digunakake kanggo produk liyane amarga saben UPC unik.

Elinga yen nalika sampeyan ngupdate daftar, bisa nganti pirang-pirang menit kanggo 15 kanggo owah-owahan sing disimpen lan kanggo listing sampeyan dadi aktif / dianyari.

Wigati uga yen Kode UPC kanggo Amazon ora ditampa, priksa manawa kolom Brand sing sampeyan dhaptar ora diwatesi. Yen sampeyan nemoni masalah yen UPC ora cocog karo produk sing sampeyan dhaptar, coba masalah iki kanthi ngganti kolom Brand lan priksa manawa ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, bukak ing FAQ kaca sing njawab masalah sing paling umum Nomer UPC kanggo Amazon.

LIST PRICE

Tuku Saiki

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×