UPC Barcode

Njaluk nomer UPC tanpa biaya nganyari maneh

toko Saiki

EAN Barcode Number

Njaluk Kode EAN Kanggo Ngluwihi Business Panjenengan

toko Saiki
  • UPC & Versi EAN
  • NO FEENCEMENT PEMBAHASAN
  • BMP & EMF Images Included
  • Certificate of Assignment GTIN
  • Spreadsheet Excel Nomer
  • Pakaryan ing Amazon, Ebay, Google Shopping!
  • Amazon.com Approved
  • Kualitas Gambar berkualitas tinggi
  • 100% Low Price Guarantee!
  • Sampurna kanggo Toko Retail
  • 8 Hour Turnaround
  • Kathah mbiyantu kanggo Business Online
Pira Banyak Barcode Aku Perlu?
Saben produk sing padha sing sampeyan tuku mbutuhake barcode dhewe. Contone, yen sampeyan ngedol kemeja t-shirt sing diwenehi warna lan 3 ukuran sing beda, sampeyan kudu tuku kode bar 3. Yen kaos tampil ing ukuran 2 lan werna 3 sampeyan bakal butuh barcode 6. Kanthi cara iki, yen salah siji saka werna / ukuran sing luwih cepet saka liyane, toko mung bisa katon ing komputer lan ndeleng sing kudu ditambahake tanpa kudu nggawe count rak manual. Rumus sing padha ditrapake kanggo kabeh gaya, werna, rasa, ukuran utawa variasi liyane saka produk sampeyan. Wong kabeh butuh barcode unik dhewe.
Kepiye informasi bisa disambung karo kode barku?
Ora ana informasi sing bener disimpen utawa dienkripsi ing barcode. Nalika sampeyan ngedol produk sampeyan ing toko, nyimpen kasebut bakal ngisi formulir informasi produk. Ing wangun kasebut, sampeyan bakal nemtokake perusahaan lan rincian produk uga nomer kode bar UPN 12. Toko kasebut kanthi manual nglebokake informasi kasebut menyang komputer manajemen persediaan. Kanthi cara iki, nalika mindhai kode bar ing registrasi, piranti kasebut bisa digunakake ing sistem kasebut. Ing tembung liyane, barcode iku mung minangka tautan antarane produk lan informasi produk sing diwenehake kanggo saben toko sing ngedol produk sampeyan.
AKU AKU BISA KASUK?
Ora, kode bar ora bakal kadaluwarsa. Sawise kode bar diterbitake, sampeyan ora bakal diterbitake kanggo wong liya lan dadi duweke kanggo urip.
Apa kode barku bisa digunakake kanggo prodhuk eceran?
Ya, kabeh produk retail ing Amerika Serikat (kajaba kanggo majalah lan buku) mbutuhake apa sing disebut barcode UPC. Apa sampeyan butuh kode bar kanggo t-shirt, CD, pemanggang, utawa apa wae, kode bar kita bakal bisa digunakake kanggo sampeyan.
Apa aku kudu mbayar nganyari maneh kanggo sandi barcode?
Ora kabeh biaya barcode kita mung siji lan sampeyan ora kudu mbayar biaya nganyari maneh utawa biaya mangsa apa wae. Amarga kita gabung karo GS1 / UCC ing 1999, sakdurungé mulai ngisi daya perpanjangan (Agustus, 2002), kita ora kudu mbayar biaya perpanjangan. Mulane, sampeyan ora kudu mbayar nganyari maneh.
SAKIT BARCODES KARYA AMAZON lan KARAKTER?
Ya, barcode digunakake kanggo Amazon. Ana akeh kesalahan informasi babagan kode bar UPC lan persyaratan Amazon ing macem-macem Forum Penjual. Kanggo banget cetha, kode bar sing kita sade bakal becik banget ing Amazon. Cross-mriksa karo database GS1 ora soko Amazon otomatis. Iki mung ana yen sampeyan milih opsi sing canggih Sawise sampeyan ngetokake produk sampeyan sing ngandhani "Nggawe Merk dhewe." Yen sampeyan milih opsi kasebut, sampeyan bakal nyantol salib database GS1 minangka salah siji cara 4 kanggo verifikasi kepemilikan merek sampeyan. Kanggo sawetara alasan, Amazon milih nggunakake basa sing salah ing situs web lan nyebabake akeh masalah sing ora perlu. Yen sampeyan mung ora mriksa pilihan majeng "Nggawe Merk dhewe" sampeyan ora duwe masalah apa wae.
Apa kode bar aku tuku ing situs web iki dadi unik kanggo aku?
Ya. Kode bar sing sampeyan tuku saka situs web iki asal saka GS1 lan dijamin unik. Sampeyan mung wong ing donya sing bisa nganggo sah kasebut nomer kode bar.
Apa kode barku bisa njaba Amerika Serikat?
Ya, kode bar bakal bisa digunakake ing ngendi wae yen kode-kode bar dicithak - sing paling gedhe ing donya modern. Iki kalebu Kanada, Australia, Inggris, Eropah, Asia, Meksiko, Amerika Selatan, Timur Tengah, lan ngendi wae sing digunakake kode bar.
Nalika nggoleki basis data GS1, perusahaan sing beda teka, ora mine. Kenapa?
Jeneng prefix GS1 ora diganti ing basis data sanajan UPC ngowahi kepemilikan ing kabeh wektu, mula, perusahaan sing ora ngerti bisa muncul. Kabeh sing artine perusahaan kasebut ing basis data GS1 yaiku kode kasebut GS1 wis diverifikasi. Jeneng ing basis data iku minangka panguninga asli, dudu pemilik UPC sing saiki. Kode sampeyan bakal dianggo kanthi apik ing Amazon / Google / iTunes, etc. tanpa masalah, lan kita bakal menehi dhuwit dhuwit maneh.
Amazon diganti kebijakan, apa kode sampeyan isih bisa digunakake?
Ya, kode-kode kita isih bisa digunakake, kaya sing dilakoni nalika taun 15. Sawetara wong ngandhani yen Amazon ora bakal setuju karo kode partai 3rd, nanging iki ora bener. Padha mung pengin kodhe verifikasi GS1, lan ora "kode udara" sing ora bisa verifikasi karo GS1. Kode kita verifikasi karo GS1 lan ditampa ing kabeh platform lan layanan utama, kalebu Amazon.

Rancangan kode populer

$0.7 / PCS

50 PCS

  • UPC & Versi EAN
  • NO FEENCEMENT PEMBAHASAN
  • Certificate of GTIN
$0.25 / PCS

500 PCS

  • UPC & Versi EAN
  • NO FEENCEMENT PEMBAHASAN
  • Certificate of GTIN
$0.12 / PCS

2000 PCS

  • UPC & Versi EAN
  • NO FEENCEMENT PEMBAHASAN
  • Certificate of GTIN

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 12 / 2019.
close-link
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 99 Item
Tuku dening Sidharth ***
saka Alberta Kanada
Total supaya C $59.00
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 4 Item
Tuku dening patrick ***
saka Kanada
Total supaya 10.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 299 Item
Tuku dening Saurabh ***
saka Haryana India
Total supaya 105.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 9 Item
Tuku dening Dragos Nicolae ***
saka Gorj Romania
Total supaya 15.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 99 Item
Tuku dening ALIRAZA ***
saka Maharashtra India
Total supaya 45.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode
Dituku dening Harshit ***
saka Uttarakhand India
Total supaya 5.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode
Tuku dening MÜCAHİT ***
saka Turki
Total supaya 5.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 99 Item
Tuku dening Nikita ***
saka California Amerika Serikat (AS)
Total supaya 45.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 4 Item
Tuku dening Suraj ***
saka Maharashtra India
Total supaya 10.00$
upc ean on imupc com
UPC & EAN Barcode + 4 Item
Tuku dening jackson ***
saka Gujarat India
Total supaya 10.00$