UPC saiki diwajibake dhaptar ing eBay amarga ana owah-owahan sing ditindakake tanggal 29 Februari 2016. Pangowahan iki mbutuhake para penjual nyakup Product Identifier kanggo item anyar lan sing wis direnovasi ing kategori tartamtu. Barang sing nganggo pengenal produk sing ilang iki ora bakal dianyari dening eBay nalika kadaluwarsa.

Yen sampeyan pengin dhaptar produk anyar ing eBay lan mbutuhake kode UPC / EAN, sampeyan bakal tekan papan sing bener. Kode UPC digunakake dening eBay kanggo ngenali produk ing basis data, lan yen sampeyan nambah dhaptar unik, sampeyan butuh kode UPC sing unik. Elinga yen saben item unik butuh UPC sing unik, kayata:
- Yen sampeyan adol Kaos, saben Warna sing unik mbutuhake UPC sing unik. Yen sampeyan didol 20 Ireng, 20 Putih, lan 20 Ijo, sampeyan butuh 3 kode UPC unik, 1 kanggo saben Warna sing unik.

Universal Product Codes (UPCs) yaiku nomer 12 sing dipigunakaké kanggo ngenali produk. Temokake kode UPC ing kemasan utawa tutup mburi produk.

Nalika ngetik Kode UPC kanggo listing nggunakake Praktis Informasi Pra-Mlebu, pasthekake nglebokake kabeh nomer ing ngisor kode bar, kalebu nomer cilik ing sisih kiwa lan tengen.

Daftar Ebay karo UPC

Kabeh kodhe sing kita adol ing IMUPC bakal digarap ing eBay!

Iku penting kanggo duwe Produsèn Produk iki supaya luwih gampang kanggo panuku sing kasengsem ing prodhuk kanggo bisa nemokake apa kang ditenggo ing kategori tartamtu iki, lan uga penting kanggo eBay kanggo nyegah pemalsuan lan dhaptar produk duplikat.

Yen sampeyan pengin dhaptar item liyane sing unik, sampeyan butuh kode UPC sing luwih unik. Kita nawakake diskon kanthi jumlah luwih akeh. Elinga yen saben UPC mung bisa digunakake kanggo 1 produk unik. Sawise nggunakake UPC, ora bisa digunakake kanggo produk liyane amarga saben UPC unik.

Elinga yen nalika sampeyan ngupdate daftar, bisa nganti pirang-pirang menit kanggo 15 kanggo owah-owahan sing disimpen lan kanggo listing sampeyan dadi aktif / dianyari.

Yen sampeyan perlu Kode UPC kanggo eBay, cukup klik tombol BUY NOW ing ngisor iki lan entuk UPC ing jam 8 sawise completing checkout.

Dhaftar price

Tuku Saiki

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×