Apa kode Bar?
Barcode (utawa kode bar) minangka urutan digit sing unik sing digunakake kanggo ngenali item utawa produk. Paling barcode ing produk retail ana ing format EAN (13 digit) utawa UPC (12 digit). Nomer barcode bisa diowahi dadi gambar barcode (bar hitam vertikal). Nalika gambar barcode dipindai ing counter checkout, informasi produk bakal katon ing layar checkout.
Apa kode UPC?
Universal Product Code (UPC) yaiku kodhe 12-digit sing digunakake sacara ekstensif kanggo kemasan eceran ing Amerika Serikat. Sanajan ana pirang-pirang macem-macem jinis kode bar, simbol UPC katon ing meh kabeh produk retail ing Amerika Serikat, nggawe kode kodhe paling serbaguna lan bisa ditemokake ing bagean ing donya iki. Iki kasusun saka kode bar kanthi nomer GTIN-12 ngisor.
Apa kode EAN?
Nomer Artikel Eropa (EAN) minangka standar kode, kode identifikasi produk 12- utawa 13-digit. Saben EAN unik ngenali produk, pabrikan, lan sifat-sifat kasebut; Biasane, EAN dicithak ing label produk utawa kemasan minangka kode bar. Kode EAN minangka gabungan tokoh unik sing digunakake kanggo ngenali obyek kanthi dhasar sistem Eropa ('EAN' tegese 'Nomer Artikel Eropa').
Apa aku njaluk kodhe kode kanggo produkku?
Kita banget nyaranake sampeyan entuk kode kode kanggo produk sampeyan, amarga luwih akeh lagi pengecer ganti menyang sistem barcoding. Sanajan ana opsional kanggo pengecer nggunakake sistem barcode (lan barcode scanner) kanggo proses pesenan lan ngetokake stok, sistem kasebut luar biasa migunani amarga proses bisnis luwih gampang. Kanthi alasan iki, pengecer nambahake kode bar menyang toko - lan ing mangsa ngarep sampeyan bisa nemokake yen sawetara pengecer sampeyan mbutuhake sampeyan ngowahi kode bar menyang produk sampeyan. Yen sampeyan minangka penjual Amazon utawa eBay, sampeyan kudu njaluk barcode kanggo produk sampeyan dhaptar.
Kepiye carane bisa mbayar karo Visa utawa Master sing ora duwe paypal?
Cukup milih paypal minangka cara pembayaran ing kaca pamriksan, banjur mbayar nganggo kertu Visa utawa Master tanpa akun paypal nalika situs kita pangalihan kaca menyang paypal. Paypal ndhukung pembayaran liwat kertu kredit sanajan sampeyan ora duwe akun paypal.
Apa Beda antarane UPC lan EAN?
UPC minangka kode bar paling umum dipigunakaké ing Amerika Serikat. EAN's (Nomor Pasal Eropa) digunakake sacara internasional. Saiki, paling akeh bakal nampa kode produk UPC lan kode EAN loro, sanajan sampeyan merencanakan sade produk sampeyan ing luar Amerika Serikat, kode EAN uga paling apik kanggo sampeyan. Kode bar format EAN ngemot digit 13, anjog kanthi "0" ing ngarep kode kode UPIN digit GTIN-12 standar. Loro-lorone kode bar, sanajan, identik.
Apa kode bar cocok kanggo produk retail?
Ya. Kabeh prodhuk eceran ing sak ndonya nggunakake barcode EAN utawa UPC - lan iki jinis barcode sing kita tuku.
Apa aku kudu dadi perusahaan sing ndhaftar supaya pesen bar?
Ora, sampeyan ora kudu dadi perusahaan sing kadhaftar kanggo tuku kode bar saka kita. Sampeyan bisa tuku kode kode minangka individu utawa perusahaan - dadi pilihan sampeyan.
Yen aku njaluk barcode saka sampeyan, kepriye bakal nampa?
Yen sampeyan dhaptar paket barcode liwat situs web kene utawa liwat email, sampeyan bakal nampa barcode kanthi email karo gambar, teks utawa file excel minangka file sing dilampirake (BMP, EMF, xlsx). Kabeh pesanan dikirim ing paling sethithik jam lan kurang saka jam 8.
Apa aku kudu tuku nomer barcode saka sampeyan?
Perusahaan kita nawakake barcode murah ing rega siji-mati. Kurang biaya - siji barcode mung 2 USD Ora ana biaya sing ditindakake. Ora Ana Langganan. Kodhe kita minangka rega siji-siji, kita ora ngisi biaya sembarang taunan. Ora ana anggota wajib, ora ana wektu sing mbutuhake wektu, lan ora ana watesan babagan cara sampeyan milih nggunakake nomer barcode. Sampeyan duwe barcode kanggo urip, lan sampeyan bisa nggunakake nanging sampeyan pengin. Plus kita menehi barcode ekstra kanggo pelanggan minangka hadiah. Cepet layanan! Kita biasane proses pesenan ing jam nalika nampa (hubungi kita yen sampeyan perlu kode bar sampeyan kanthi cepet).
Carane aku tuku kode UPC / EAN kanggo Amazon?
Cukup bukak kaca UPC, pilih jumlah sing sampeyan karepake, lan lanjutake menyang checkout. Kode sampeyan bakal dikirim sajrone 8 jam sawise sampeyan ngirim pembayaran. Kabeh kode kita bisa digunakake ing Amazon. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara tuku Kode UPC Amazon, bukak pandhuan ing kene.
Apa aku njaluk?
Rapid pangiriman dening Email; GS1 Verified UPC / EAN numbers; Jaminan Sepuh
Pinten biaya kanggo njaluk UPC?
Siji kode biaya $ 5, nanging luwih akeh sampeyan tuku, sing luwih murah saben kode. Contone, yen sampeyan tuku kode 100, biaya saben kode mung $ 0.40. Deleng kaca Tuku Kode UPC kanggo opsi pricing lengkap.
Amazon ngandika kudu nomer 13, piye carane aku ndandani iki?
Cukup tambahkan 0 sing unggul menyang kode UPC sing sampeyan tuku lan iki bakal ngatasi masalah kasebut.
Amazon diganti kebijakan, apa kode sampeyan isih bisa digunakake?
Ya, kodhe kita bisa. Sawetara wong ngandhani yen Amazon ora bakal setuju karo kode partai 3rd, nanging iki ora bener. Padha mung pengin kodhe verifikasi GS1, lan ora "kode udara" sing ora bisa verifikasi karo GS1. Kode kita verifikasi karo GS1 lan ditampa ing kabeh platform lan layanan utama, kalebu Amazon.
Apa kode UPC bisa kanggo Amazon.com tanpa masalah?
Ya, kabeh kode UPC kita ora bakal ditrapake / digunakake sadurunge lan bakal bisa langsung ing Amazon tanpa masalah.
Carane cepet aku bisa njaluk kodhe saya sawise mundhut?
Kabeh pesanan dikirim ing paling sethithik jam lan kurang saka jam 8.
Nalika nggoleki basis data GS1, perusahaan sing beda teka, ora mine. Kenapa?
Jeneng prefix GS1 ora diganti ing basis data sanajan UPC ngowahi kepemilikan ing kabeh wektu, mula, perusahaan sing ora ngerti bisa muncul. Kabeh sing artine perusahaan kasebut ing basis data GS1 yaiku kode kasebut GS1 wis diverifikasi. Jeneng ing basis data iku minangka panguninga asli, dudu pemilik UPC sing saiki. Kode sampeyan bakal bisa dianggo kanthi apik ing Amazon / Google / iTunes, etc. tanpa masalah, lan ora menehi dhuwit dhuwit maneh.
Carane aku njaluk Kode UPC / EAN yen aku wis mbayar kanggo wong-wong mau?
Sawise pembayaran wis diproses, sampeyan bakal entuk email kanthi UPC / EAN Codes, uga kode bar. Yen sampeyan lagi sade ing Amazon, Amazon bakal kanthi otomatis nggawé label kode bar / produk kanggo sampeyan sawise sampeyan mlebu ing UPC / EAN.
Apa aku kudu ndaftar UPC Codes?
Ora perlu ndhaftar Kode UPC. Sampeyan mung kudu nyedhiyani Kode UPC ing toko utawa distributor sampeyan (eg Amazon, iTunes, Google etc ..) nalika sampeyan dijaluk nomer Kode UPC.
Aku nampa UPC Kode sing sah?
Ya, IMUPC.com nyedhiyakake sampeyan karo Kode UPC sing unik, sah lan ora bakal ditanggepi. Wiwit awalan perusahaan wis ditampa sadurunge owah-owahan ing Agreement Licensing-GS1 AS, kita uga duwe hak legal kanggo nyedhiyakake Kode UPC kanggo para pelanggan.
Apa aku kudu kodhe UPC kapisah kanggo saben produk?
Ya, sampeyan butuh kode UPC sing beda kanggo saben produk UNIQUE sing sampeyan ngedol. Contone, ayo bayangkan sampeyan duwe perusahaan t-shirt lan pengin ngedol 3 warna kaos sing beda karo ukuran sing padha, sampeyan kudu kode 3 UPC. Banjur, ayo bayang sampeyan duwe kemeja warna 3 ing ukuran beda 3, sampeyan bakal butuh total Kode 9 UPC.
Apa kode UPC saya bisa digunakake ing negara liyane saka AS lan Kanada?
Ya, kode UPC sampeyan bakal bisa digunakake ing negara manca ngendi kode UPC lan EAN dipindai!
Sampeyan bakal ngisi aku biaya Renewal?
Ora, ora bakal mbayar biaya apa wae ing mangsa ngarep (kayata biaya nganyari maneh utawa biaya anggota taunan). Kabeh barang-barang sing mbayar siji-sijine
Bakal UPC Kodeku kadaluarsa?
Ora, yen sampeyan tuku kode UPC liwat kita, padha dadi duweke supaya tetep urip! Ora ana biaya utawa biaya liyane.
Apa kode UPC bakal dadi unik kanggo aku / produkku?
Ya, kodhe UPC kita asal saka GS1-AS lan dijamin dadi unik lan ora diterbitake sadurunge. Sampeyan bakal dadi siji-sijiné wong ing donya sing bisa nggunakake sah UPC Codes sing sampeyan tuku.
Ngendi kodhe kita teka lan kok padha murah?
Kita ora nggawe kode, dikirim dening GS1 menyang perusahaan sing ora nggunakake lan adol kanggo kita. Sampeyan ora entuk ater-ater kode unik sampeyan, sing apik kanggo adol produk sampeyan.
Apa aku bisa ngedol babagan Amazon?
Jawaban singkat ya, kode kita bisa digunakake kanggo nggawe produk sampeyan ing Amazon. Sampeyan ora bisa digunakake kanggo produk saka merek, buku, utawa farmasi sing wis ana. Aja nggunakake kode kita yen sampeyan arep ngrekam merek Amazon amarga sampeyan bakal bisa nggunakake awalan sing padha ing kabeh wektu sing ora bisa njamin. Kita ora bisa mbantu yen sampeyan ora bisa upload produk sawise milih kanggo registri account.
Apa kodhe duwe ater-ater negara?
Awalan kasebut minangka pratondo negara barcode sing asale, nanging babar pisan ora bisa didol ing sawijining negara. GS1 nerangake "amarga perusahaan anggota GS1 bisa ngasilake produk ing endi wae ing jagad iki, prefiks GS1 ora ngidentifikasi negara asale produk sing diwenehake." Kita duwe wong sing nggunakake kode karo awalan AS kanggo didol ing Inggris kayata Waitrose lan Debenhams, utawa produk "digawe ing Prancis" ing Prancis. Yen ana wong sing ngarani bakal adol kode karo prefiks negara sampeyan, ora sah, amarga mung perusahaan AS sing sadurunge diijini adol kode maneh.
Apa aku kudu nulis barcode?
Yen sampeyan ngedol produk online, sampeyan mung perlu nomer kasebut, nanging yen sampeyan ngedol liwat distributor tinimbang ngirim langsung produk, sampeyan uga kudu nulis kode bar ing stiker, sing bisa dilakoni karo gambar-gambar sing diwenehake karo pesanan, utawa nggunakake layanan cetak.
Kode sandi ora diformat kanthi bener utawa ditampilake kabeh padha, apa aku kudu?
Yen kode sampeyan ditampilake ing spreadsheet csv minangka 1.234E + 12 utawa liyane saka nomer 12 utawa 13 digit, sampeyan mung kudu ngowahi format sel ing setelan sampeyan. Kanggo Excel, biasane ana ing Format> Sel> Nomer> 0 Desimal Places.
"Sampeyan nggunakake UPCs, EANs, ISBNs, ASINs, utawa kode JAN sing ora cocog karo produk sing pengin didaftar."
Kesalahan iki biasane kedadeyan ing Amazon yen sampeyan ndhaptar Merek sing wis duwe UPC lan Amazon mbatesi Brand supaya ora nambah UPC (kanggo nyegah dhaptar duplikat). Masalah kasebut dudu kanggo UPC dhewe, nanging kanthi watesan sing diwenehake ing Merek. Kanggo ndandani iki, ganti kolom "Merek" dadi N / A utawa Generik lan lapangan pabrik kanggo nyimpen jeneng plus produksi. Sampeyan kudu ngatasi masalah kasebut.
Ngendi aku bisa nggunakake Kode UPC sing aku tuku saka sampeyan?
Kode UPC bakal bisa digunakake ing endi wae kanthi online lan paling larang, kajaba kudu tuku awalan perusahaan dhewe saka GS1-US. Yen ngono, disaranake tuku awalan perusahaan GS1-AS dhewe.
Aku arep ngedol bukuku; aku butuh UPC, EAN utawa nomer ISBN?
Yen sampeyan lagi ngedol buku liwat toko eceran, toko bakal umum njaluk sampeyan entuk ISBN. ISBN punika nomer digit 13 sing bener ngenali judhul buku lan informasi kontak publisher. Disaranake sampeyan mriksa syarat nyimpen ing UPC lan Kode ISBN sadurunge mundhut saka kita. Kadhangkala sampeyan bisa lolos kanthi nggunakake kode UPC banjur sampeyan bisa tuku kode UPC saka kita. Nanging, kita ora nyedhiyakake ISBN ing wektu iki.
Aku pengin ngedol majalah, apa kode UPC bisa digarap?
Paling majalah biasane mbutuhake kode bar khusus karo nomer BIPAD 5-digit sing dikodekan ing wong-wong mau. Nanging, sawetara pengecer nampa kode UPC utawa EAN biasa. Disaranake mriksa toko sampeyan dhisik dhisik kanggo mangerteni persyaratan khusus. Yen ora mbutuhake nomer BIPAD, sampeyan bisa tuku kode UPC liwat kanggo ngisi majalah sampeyan.
Aku arep ngedol cd ing kahanan eceran sing bisa nggunakake UPC Codes?
Ya, kode UPC kita bakal becik kanggo cd sampeyan ing kahanan apa wae. Yen sampeyan dadi artis independen, kode UPC uga bakal ngidini sampeyan ndhaftar musik nganggo SoundScan supaya sampeyan bisa nglacak penjualan lan nambah upaya marketing.
Apa ora jeneng perusahaan sandi teka nalika dipindai dening smartphone?
Nganti sampeyan ngunggah produk sampeyan menyang Amazon, Google Merchant Center, utawa basis data sing aplikasi pemindai smartphone tartamtu sampeyan nggunakake, bakal narik langsung saka basis data GS1. Informasi iki wis dianyari lan ora ngrekam pemilik saiki nomer UPC / EAN tartamtu.
Nalika aku tuku Kode UPC saka sampeyan, aku tuku awalan perusahaan?
Nalika sampeyan tuku Kode UPC saka kita, sampeyan mundhut hak kanggo UPC unik sing sampeyan digunakake, nanging sampeyan ora mundhut awalan perusahaan. UPC saka SnapUPC.com ditugasake lan didol saka awalan perusahaan sing dikarepake. Yen distributor / pengecer sampeyan mbutuhake awalan perusahaan, sampeyan kudu ngubungi GS1-US langsung kanggo entuk awalan perusahaan.
Apa aku kudu duwe kode UPC supaya bisa ngedol barang-barang online?
Sampeyan mung kudu duwe kode UPC kanggo ngedol produk online yen pengecer online mbutuhake sampeyan duwe kode UPC.

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×