The Program Afiliasi IMUPC minangka kesempatan sing nyenengake sing ngidini para pelanggan lan afiliasi saiki lan mbesuk bisa promosi IMUPC marang para pelanggan. Sampeyan mung kudu nyelehake logo IMUPC ing situs web utawa mung nuduhake tautan afiliasi menyang kanca / pengunjung lan entuk ragad rujukan kanthi adol barcode UPC / EAN. Program iki ngidini sampeyan entuk komisi adol nganti 20% sing asale saka situs web utawa medis sosial.

Program Afiliasi IMUPC mbukak kanggo kabeh wong sing pengin promosi karo layanan iki. Bebas gabung karo program kita saiki!

Napa mitra karo IMUPC?

  • Entuk komisi paling dhuwur - IMUPC nyedhiyakake sawetara komisi paling dhuwur ing industri kanthi komisi terus-terusan 10% - 20%. Sampeyan bakal nampa komisi iki kanggo urip klien sing sampeyan deleng.
  • Promosikan Gampang - Promosi layanan IMUPC ing endi wae sing sampeyan pilih liwat link rujukan khusus, media sosial, spanduk ing situs sampeyan, email lan liya-liyane.
  • Dashboard sing Ramah Panganggo - Lacak kabeh kegiatan saka dashboard afiliasi sing pangguna. Sampeyan bakal bisa nglacak kabeh penghasilan kanthi gampang, ngakses kabeh opsi nuduhake lan ngakses kabeh sumber daya promosi.
  • Cookie 30 dina kanggo pengunjung bali
  • Syarat jumlah minimal kanggo mundur mung USD $ 20.00

Tingkat Afiliasi

Hubungan antarane level afiliasi, tingkat komisi lan poin afiliasi sing dibutuhake yaiku:

dhasar

Premium partner

    Tingkat Komisi

10% 15% 20%

    Poin Afiliasi sing Diperlukan

0 5,000 10,000

Afiliasi Titik mengaruhi level afiliasi sampeyan. Diitung adhedhasar jumlah dodolan sing sampeyan lakoni. Jumlah penjualan 1 USD padha karo 1 Afiliasi. Yen sampeyan duwe Afiliasi, luwih akeh komisi sing luwih dhuwur. Yen pesenan dibatalake utawa dibalekake, titik afiliasi bakal dicuda. Suwene level afiliasi saiki umur dawa, tegese level afiliasi sampeyan ora bakal ditemtokake maneh setaun mengko sawise setengah Afiliasi Poin sing dibutuhake kanggo level afiliasi saiki wis dipotong.

ndaptar ing IMUPC

Ndhaptar Akun Sampeyan Ing IMUPC

Klik tombol registrasi kanggo nggawe akun sampeyan. Yen sampeyan wis duwe akun ing IMUPC, mangga langsung mlebu
isi formulir registrasi

Isi Formulir Dhaptar Akun

Mung gunakake nomer, karakter ing jeneng akun sampeyan
akun afiliasi

Login Dashboard Akun Kula

Sampeyan bisa mlebu ing akun afiliasi kanthi ngeklik tombol Afiliasi
nyetel akun afiliasi sampeyan

Ganti Setelan Pembayaran

Setelan Pembayaran kanggo narik komisi. Priksa manawa info kasebut akurat lan trep
affiliate link

Nuduhake Link Afiliasi

Sampeyan bisa nuduhake situs iki menyang kanca utawa penggemar kanthi link afiliasi utawa kode QR. Sawise nggawe pesanan, sampeyan bakal entuk komisi mengko.

Mundur Komisi Sampeyan

Sawise jumlah komisi luwih saka USD20.00, sampeyan bisa narik dhuwit menyang paypal utawa akun bank kapan wae!

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×