Manggonke karo kita

Yen sampeyan duwe pitakonan, aja ragu-ragu ngirim pesen.

FAQ

Apa kode bar cocok kanggo produk retail?
Ya. Kabeh prodhuk eceran ing sak ndonya nggunakake barcode EAN utawa UPC - lan iki jinis barcode sing kita tuku.
Yen aku njaluk barcode saka sampeyan, kepriye bakal nampa?
Yen sampeyan nggunakake paket barcode liwat situs web kene utawa liwat email, sampeyan bakal nampa kode bar kanthi email karo gambar, teks utawa file excel minangka file sing dilampirake (BMP, PNG, EMF, xlsx). Kabeh pesanan dikirim ing paling sethithik jam lan kurang saka jam 8.
Amazon diganti kebijakan, apa kode sampeyan isih bisa digunakake?
Ya, kodhe kita bisa. Sawetara wong ngandhani yen Amazon ora bakal setuju karo kode partai 3rd, nanging iki ora bener. Padha mung pengin kodhe verifikasi GS1, lan ora "kode udara" sing ora bisa verifikasi karo GS1. Kode kita verifikasi karo GS1 lan ditampa ing kabeh platform lan layanan utama, kalebu Amazon.
Nalika nggoleki basis data GS1, perusahaan sing beda teka, ora mine. Kenapa?
Jeneng prefix GS1 ora diganti ing basis data sanajan UPC ngowahi kepemilikan ing kabeh wektu, mula, perusahaan sing ora ngerti bisa muncul. Kabeh sing artine perusahaan kasebut ing basis data GS1 yaiku kode kasebut GS1 wis diverifikasi. Jeneng ing basis data iku minangka panguninga asli, dudu pemilik UPC sing saiki. Kode sampeyan bakal bisa dianggo kanthi apik ing Amazon / Google / iTunes, etc. tanpa masalah, lan ora menehi dhuwit dhuwit maneh.
Apa aku kudu kodhe UPC kapisah kanggo saben produk?
Ya, sampeyan butuh kode UPC sing beda kanggo saben produk UNIQUE sing sampeyan ngedol. Contone, ayo bayangkan sampeyan duwe perusahaan t-shirt lan pengin ngedol 3 warna kaos sing beda karo ukuran sing padha, sampeyan kudu kode 3 UPC. Banjur, ayo bayang sampeyan duwe kemeja warna 3 ing ukuran beda 3, sampeyan bakal butuh total Kode 9 UPC.

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×