Fitur Kode Barcode Kita

  • Versi UPC & EAN
  • NO FEENCEMENT PEMBAHASAN
  • Klebu Gambar BMP & EMF
  • Certificate of Assignment GTIN
  • Spreadsheet Excel Nomer
  • Pakaryan ing Amazon, Ebay, Google Shopping!
  • Amazon.com Approved
  • Kualitas gambar sing berkualitas kanggo dicetak
  • 100% Low Price Guarantee!
  • Sampurna kanggo Toko Retail
  • 8 jam turnaround
  • Kathah mbiyantu kanggo bisnis online

Cara Njaluk Kode Gratis

step1- bareng lan klik nggunakake kupon kanggo njaluk barcode gratis

STEP 1

Nuduhake Lan Njaluk Kupon

Click one of the social share button and share IMUPC, then the coupon code will be shown. Click the ‘Use Coupon Now’ button and you will be directed to shop page.

langkah-2 klik nambah menyang kertu karo siji barcode

STEP 2

Nambah kode Barcode

Nambah kode bar menyang keranjang dolan. Pengin kode bar kanthi jumlah liyane? Sampeyan bisa nambah menyang kertu karo jumlah sing beda-beda lan kode kupon isih bisa digunakake minangka USD5.00.

langkah-3 putih mudhun kode coupon sampeyan njaluk lan klik aplikasi tombol kupon ing kréta belanja

STEP 3

Aplikasi Kupon Kanggo Pesenan Sampeyan

On the cart processing, copy the coupon you get and past it in the coupon form, click the button ‘Apply Coupon’. You can see the total amount has been recalculated with USD5.00 discount.

langkah-4 isi formulir mbutuhake lan klik Panggonan

STEP 4

Priksa Orde

This is the final step. Just fill the check out form with the info required, especially the email address as the UPC & EAN code will be sent to your email box. You don’t need to pay any if you just want one barcode. Please note, the payment is not refundable as we receive no actural payment on the one code. Also you could use the coupon for the order with a number of barcodes instead of only one code. OK, after some hours, you could check your email box to receive the UPC & EAN barcodes.

" ditambahake menyang wishlist

Wis nawarake Khusus dina iki ing ANY Order!

Grab EXTRA 20 PCS

Kanggo Saben kode 100 Sembarang Urutan
OK, aku ngerti!
Cepet! Offer valid till 15 / 11 / 2020.
close-link
×